Svet-Stranek.cz
Sběratelské stránky rybářských výrobků královéhradecké provenience 1946 - 2006
Re-fly / RYNA - rybářské náčiní

Nová prodejna rybářských potřeb:Sběratelské stránky rybářských výrobků královéhradecké provenience 1946 - 2006

Nová prodejna rybářských potřeb

Výrobní družstvo Znak Hradec Králové přichází s další službou milovníkům rybářského sportu. Dne 17. září otevřelo speciální prodejnu rybářských potřeb v Hradci Králové - Moravském předměstí na Marxově třídě. Kromě potřeb vyráběných družstvem Znak, budou zájemcům k dispozici rybářské potřeby v.d. Sona, v.d. Dipra, v.d. Prodex, v.d. Druchema, n.p. Tokoz, n.p. Silon a dalších výrobců.
Tato prodejna bude sloužit také k průzkumu i ověřování zájmu o nové druhy třpytek, wobblerů, splávků, mušek a dalších výrobků, vyráběných ve v.d. Znak. Zejména zde bude ověřován zájem o to zboží, které je vyváženo do zahraničí a nebylo ještě zařazeno do výrobního programu určeného pro vnitřní trh. V současné době jsou připraveny nymfy, wobblery Ryna a série nových třpytek, které jsou vyváženy prostřednictvím PZO Pragoexport.
Současně se v této prodejně zavádí nová služba pro obyvatele města i jeho návštěvníky. Družstvo zde zavedlo příjem zakázek na zhotovení domovních čísel a domovních štítků z plexi a eloxovaného hliníku.

(Rybářství, listopad 1986)
návštěvníků stránky
celkem183 066
tento týden800
dnes316